Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

У Хмельницькому кіберполіцейські провели навчання з цифрової безпеки для представників органів влади та самоврядування

Тренінг для посадовців від фахівців хмельницької кіберполіції відбувся у рамках дводенного семінару на тему «Формування мережі цифрових лідерів», організованого програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки уряду Швеції.

 

Серед учасників заходу були представники органів влади і самоврядування, місцевих центрів підвищення кваліфікації, Програми розвитку ООН в Україні та запрошені експерти.

Організатори семінару поставили за мету сформувати у регіоні мережу фахівців з числа посадових осіб органів місцевого самоврядування, які зможуть виконувати у своїх тергромадах функції з формування і реалізації політики з цифрової трансформації. 

Начальник відділу протидії кіберзлочинам в Хмельницькій області Департаменту кіберполіції НПУ Олег Дядик ознайомив учасників заходу з найпоширенішими кібершахрайствами.

 

Фахівець кіберполіції Руслан Данилюк розповів присутнім про найважливіші правила кібергігієни, які необхідно знати цифровим лідерам. Також, останній познайомив учасників із проєктом кіберполіції «BRAMA», який спеціалізується на протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі. 

Долучитись до проєкту можна за посиланням: https://t.me/+HEFyD50d69c0YTNi

Сектор комунікації

поліції Хмельницької області