Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

ДЕПАРТАМЕНТ КІБЕРПОЛІЦІЇ НАЛАГОДЖУЄ СПІВПРАЦЮ З СВОЇМИ ІНОЗЕМНИМИ КОЛЕГАМИ

З 23 по 27 жовтня 2017 року відбулась зустріч з представниками правоохоронного відомства Чеської Республіки

З метою налагодження міжнародної співпраці Представники Департаменту кібернетичної безпеки Головного управління боротьби з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ Чеської Республіки, в рамках проекту «Дитяча порнографія - ONLINE», завітали до Департаменту кіберполіції Національної поліції України.

Під час робочої зустрічі керівники підрозділів обговорили актуальні питання у сфері протидії розповсюдженню дитячої порнографії та питання оперативного обміну інформацією через Національний контактний пункт з реагування на кіберзлочини.

Також, делегація відвідала у Солом’янському управлінні поліції ГУНП в м. Києві «Зелену кімнату» для дітей, яка призначена для сучасної ефективної форми роботи правоохоронних органів з дітьми, які стали жертвами або свідками злочину.

           

           

За результатами зустрічі досягнуто домовленостей щодо двостороннього співробітництва у сфері протидії кіберзлочинності, зокрема розповсюдження дитячої порнографії.