Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

Кіберполіція та YouControl підписали меморандум про співпрацю

Аналіз великих об'ємів інформації, які проводить YouControl, значно спростить роботу Кіберполіції та пришвидшить терміни розслідування кіберзлочинів. Підписання меморандуму відбулося сьогодні, 24 грудня. 

Як розповів начальник Департаменту кіберполіції Олександр Гринчак, підрозділ є відкритим та готовий розглянути пропозиції приватного сектору щодо співпраці. 

“Ми розраховуємо на допомогу приватних організацій, оскільки вони мають можливості та ресурси для аналізу великих об'ємів отриманої інформації. Саме завдяки спільній роботі державних органів та приватних організацій, ми зможемо покращити якість надання державних правоохоронних послуг”, - наголосив керівник кіберполіції.

За словами засновника та СЕО компанії YouControl Сергія Мільмана, надаючи свою допомогу правоохоронним органам, приватні українські компанії роблять свій вклад у протидію злочинності, що зачіпає не тільки інтереси конкретних компаній, а і загалом громадян усієї країни.

“Наші напрацювання дозволять фахівцям на професійному рівні скористатись можливостями відкритих даних — швидше збирати інформацію як про юридичних, так і про фізичних осіб, виявляти зв'язки і використати актуальні дані та аналітику для удосконалення власних систем. Маємо надію, що серед новітніх технічних засобів та технологій, які використовує Кіберполіція, належне місце займе і YouControl”, – зазначив Сергій Мільман. 

Підписанти зазначають, що можливості співпраці використовуватимуться виключно у правовому колі та не порушуватимуть права інших учасників ринку. Співпраця діятиме на постійній основі.

Департамент кіберполіції України