Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

Кіберполіція взяла участь у форумі з кібербезпеки у Молдові

Кіберполіція продовжує співпрацю з приватними організаціями у сфері боротьби з кіберзлочинністю. Обговорення подальших кроків співпраці відбулось 11 та 12 вересня у м. Кишенів (Молдова).

У межах проекту Ради Європи «CyberCrime@EAP III» представники Департаменту кіберполіції Національної поліції України продовжують посилювати державно-приватне партнерство в сфері боротьби з кіберзлочинністю. Участь у заході брали експерти з Азербайджану, Арменії, Грузії, Беларусі, Молдови та України.

Регіональну зустріч відкривав заступник Генерального прокурора Республіки Молдова, представники ЕС та Ради Європи, експерти з Болгарії, Естонії, Хорватії, Нідерландів, Сполученого Королівства.

Під час зустрічі учасники обговорили питання процесуальних дій у відповідності до Будапештської конвенції про кіберзлочинність, взаємодію з транснаціональними компаніями, такими як Apple, Facebook, Google, Microsoft, Amazon, тощо.

Задля виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 10.06.2017, за № 254/2017, Департамент посилить співпрацю із зарубіжними партнерами в сфері боротьби з кіберзлочинністю.

Нагадаємо, представники кіберполіціії взяли участь у європейському діалозі з управління Інтернетом – «EuroDIG 2017».

Департамент кіберполіції
Національної поліції України