Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

Кіберполіція взяла участь у конференції з практичної кібербезпеки

Конференція «NoNameCon» була створена українською професійною спільнотою та проводиться вже другий рік поспіль у місті Києві. Цього року вона була проведена за участі працівників Департаменту кіберполіції Національної поліції України. 

За словами начальника Департаменту кіберполіції Сергія Демедюка, ефективна взаємодія з фахівцями з приватного сектору - це передумова успіху у протидії кіберзлочинності.

«Вважаю, що без взаємної допомоги нереально досягти максимальної результативності у боротьбі з кіберзагрозами. Ми повинні зосередити усі потужності спеціалістів з кібербезпеки для протидії кіберагресії зі сторони Російської Федерації. З іншого боку, ми також можемо налагодили дієву систему кіберзахисту для нашої держави. Як сьогодні, так і у подальшому, ми готові до співпраці та будемо підтримувати подібні заходи»,  - відмітив керівник української кіберполіції. 

Конференція стала місцем зустрічі експертів та дослідників у галузі безпеки, розробників програмного забезпечення та QA-інженерів, власників бізнесу, менеджерів з безпеки та всіх, хто цікавиться кібербезпекою.

Професійні тренінги, доповіді, воркшопи та більш ніж 400 практиків кібербезпеки з усього світу – все це стало частиною дводенної практичної конференції з кібербезпеки. Крім того, під час заходу учасники конференції мали змогу взяти участь у хакерських квестах, квізах та професійних дебатах.

 

Довідка

NoNameCon - це дводенна конференція з одним потоком доповідей, яка зосереджена на практичних аспектах кібербезпеки. Доповіді в головному залі ведуться паралельно з низкою воркшопів.