Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

Представники кіберполіції взяли участь у обговоренні методів боротьби з відеопіратством

Про тісну взаємодію поліції та правовласників, нові методи роботи та проблемні питання під час документування злочинів у сфері боротьби з порушеннями авторських прав, розповів начальник Київського управління кіберполіції Сергій Кропива на конференції, яка відбулась 18 вересня у Києві.

У заході брали участь власники бізнес-стуктур, топ-менеджери, а також юристи українських та міжнародних компаній. Дискусія відбулась 18 вересня у рамках KYIV MEDIA WEEK 2017.

Начальник Київського управління кіберполіції Сергій Кропива ознайомив учасників заходу з роботою кіберполіції у сфері боротьби з порушеннями у сфері авторського права.

Він зазначив, що спільна робота оперативних та технічних працівників вже сьогодні дає змогу оперативно реагувати на усі заяви, які надходять до поліції. Крім того, за допомогою тісної співпраці з правовласниками вдається досягнути позитивних результатів у боротьбі з «онлайн піратством».

«Нами вже підписано ряд меморандумів з правовласниками. Саме завдяки такій партнерській роботі ми маємо змогу оперативно реагувати, виявляти та протидіяти «онлайн піратству», – акцентував керівник Київського управління кіберполіції.

У той же час він повідомив, що працівники кіберполіції ініціюють нові методи боротьби у сфері відеопіратства, а тим самим надають правовласникам нові рішення.

«Ми завжди готові реагувати на порушення у сфері авторського права та оперативно реагувати на такі повідомлення правовласників. Ми маємо для цього необхідні можливості», – додав Сергій Кропива.

Департамент кіберполіції
Національної поліції України