Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

Кіберполіцейські взяли участь у гонці «Spartan Race» на підтримку захисників

20 квітня кіберполіцейські Роман Феденко та Ярослав Некрилов пробігли дистанцію у 5 км під час благодійного забігу на підтримку ГУР МОУ «Spartan Kyiv 2024» на Трухановому острові в столиці. 

Нагадаємо, що у жовтні минулого року кіберполіцейські Роман Феденко та Владислав Триндюк брали участь у благодійній гонці «Spartan Race» на підтримку ЗСУ, зокрема, на реабілітацію та протезування поранених бійців. 

У квітні правоохоронці спільно з іншими учасниками гонки мали змогу випробувати свої сили на дистанції у 5 км з перешкодами різних рівнів складності на пересічній місцевості Труханового острова столиці. Роман зайняв друге місце у власній віковій категорії.

Загалом, у заході взяли участь майже дві тисячі людей, серед яких спортсмени, військові, волонтери. Цього разу їхні благодійні внески були спрямовані на підтримку Головного управління розвідки Міноборони України.

«Участь у благодійному забігу «Spartan Kyiv» - це не лише можливість підтримати наших воїнів та сприяти важливим громадським ініціативам, але й чудова нагода продемонструвати відданість та витримку, що так потрібні у роботі», - зазначив Роман Феденко.

Завдяки благодійному забігу вдалося зібрати понад три мільйони гривень на закупівлю дронів для розвідників, а також на допомогу важкопораненому воїну ГУР МОУ.

«Такі заходи об’єднують активних людей, які прагнуть допомогти нашим воїнам. Я радий, що зміг випробувати свої сили та підтримати захисників», - сказав Ярослав Некрилов.

Департамент кіберполіції
Національної поліції України