Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

Кіберполіцейські взяли участь у гонці “Spartan Race” на підтримку ЗСУ

Двоє кіберполіцейських стали учасниками гонки, пробігши дистанцію у 5 км з перешкодами по трейловій місцевості з вираженим рельєфом. Зібрані кошти підуть на допомогу військовим Збройних сил України. Зокрема, на реабілітацію та протезування поранених бійців.

“Spartan race” - це чудова можливість підтримати наших захисників, а також випробувати своє тіло та характер на міцність”, – зазначив учасник перегонів, кіберполіцейський Роман Феденко.

Деякі перешкоди є обов’язковими для подолання і без них не можна продовжувати біг (наприклад, стіни або переміщення шин чи мішків). На долання інших перешкод надається одна спроба, у разі невдачі спортсмен отримує на виконання додаткову «штрафну» вправу.

Захід відбувся на території Національного музею народної архітектури та побуту України.  Участь у перегонах цього року взяли професійні спортсмени, кіберполіцейські, військові, волонтери, а також звичайні громадяни, які захотіли приєднатись до благодійного забігу: випробувати свої сили й допомогти нашим захисникам.

“Я дуже радий, що взяв участь у  “Spartan Race”. Мені сподобалося перебувати серед однодумців, які активно підтримують наших воїнів і самому зробити невеликий внесок у нашу спільну Перемогу”, - розповів кіберполіцейський Владислав Триндюк.

Департамент кіберполіції

Національної поліції України