Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

Боротьба на інформаційному фронті: окупанти підробили бот Кіберполіції

Від початку військового нападу рф, користувачі каналу StopRussiaChannel | MRIYA надіслали вже понад 4 мільйони скарг для блокування пропагандистських ресурсів. А про ворожі дії окупантів, як-от місцезнаходження їхньої техніки або залишені мітки, через бот «Народний месник» надійшло понад 47 тисяч повідомлень.

Через такі результати у загарбників «підгорає», тому вони й створюють фейкові боти Нацполіції.
Так вони намагаються хоч якось мінімізувати втрати та отримати ваші повідомлення замість українських правоохоронців.


 

Будьте пильними та не дайте оркам жодного шансу ввести вас в оману. Повідомляйте про дії загарбників лише через офіційні ресурси.

Звертайте увагу на посилання. Будь-яка відмінність означає, що ви потрапили на фейковий бот або канал. Зазвичай у назві відрізняється одна чи декілька літер, що складно помітити під час пошуку.

Помітили рашиську пропаганду? Надсилайте у бот https://t.me/stopdrugsbot

Хочете приєднатися до кібервійська та спільними зусиллями блокувати ресурси загарбників? Долучайся до каналу https://t.me/stoprussiachannel та слідуй інструкціям.

Виявили техніку окупанта, його поплічників, мітки, нерозірвані снаряди або випадки мародерства? Чи маєте камери зовнішнього відеоспостереження, де перебувають окупанти? Надайте інформацію правоохоронцям через бот https://t.me/ukraine_avanger_bot.

Разом до перемоги!