Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

Кіберполіцейські покращили навички з виявлення злочинів, вчинених з використанням віртуальних активів

Навчальний онлайн-семінар для українських правоохоронців організували представники світової блокчейн-екосистеми та постачальника криптовалютної інфраструктури Binance. Ініціатива спрямована на боротьбу з відмиванням злочинних доходів та фінансуванням тероризму.

Програма навчання включала матеріали правового та нормативного середовища, а також детальну інформацію про політику Binance щодо боротьби з відмиванням грошей та методи розслідування, розроблені компанією для виявлення та запобігання потенційним шахрайствам.

Кіберполіцейські поглибили свої знання з питань блокчейн-технологій, криптовалют і методів боротьби з фінансовими та кіберзлочинами. Такі ініціативи допомагають правоохоронним органам ефективніше виявляти злочинні дії, а Binance - розширювати свої партнерські взаємини, підтримувати законність і прозорість у сфері обігу криптовалют. Участь у семінарі також взяли представники Служби безпеки України й Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА).

 

Департамент кіберполіції Національної поліції України

кіберполіцейські покращили навички з виявлення злочинів, вчинених з використанням віртуальних активів