Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

Кіберполіцейський з Київщини посів I місце у благодійному турнірі з паверліфтингу на підтримку ЗСУ

Правоохоронець Юрій Коваленко днями взяв участь у благодійному турнірі «Відкритий чемпіонат Києва» з паверліфтингу федерації ВУАП Україна. Кошти, зібрані на турнірі, будуть направлені на підтримку Збройних сил України.

За результатами змагань поліцейський посів I місце в становій тязі у ваговій категорії до 90 кг. На цьому змаганні Юрій Коваленко встановив особистий рекорд, піднявши вагу в 240 кг.

 

Також, Юрій взяв участь у турнірі «Кубок Спарти» федерації UPC України, де теж здобув перше місце в становій тязі до 90 кг. На цьому змаганні йому підкорилася вага в 225 кг.

 

Зазначимо, що Юрій Коваленко виступає у двох категоріях: MPF (спеціальна категорія для військових, поліції та працівників ДСНС) та OPEN (відкрита категорія для спортсменів від 24 до 33 років). Минулого року він встановив новий офіційний рекорд України в MPF, піднявши 235 кг у становій тязі.

 

«Турнір - це чудова можливість випробувати себе на міцність і підтримати наших воїнів. Я дуже радий, що і сам зробив невеликий внесок у нашу спільну Перемогу», - зазначив кіберполіцейський.

 

Слід відзначити, що Юрій Коваленко допомагає ЗСУ не лише беручи участь у благодійних турнірах на підтримку військових. У своїй роботі інспектор відділу протидії кіберзлочинам у Київській області він розкриває злочини, пов’язані з шахрайством на допомозі армії.

 

Серед іншого, за його участі було викрито особу, яка вводила в оману і наживалася на нібито закупівлі автомобілів для наших військових. Попередньо встановлено кілька десятків потерпілих, а загальна сума збитків обчислюється сотнями тисяч гривень.

Департамент кіберполіції

Національної поліції