Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

Кіберполіція провела робочу зустріч з представником посольства Держави Ізраїль

Сьогодні, 22 червня, начальник Департаменту кіберполіції Юрій Виходець зустрівся з першим секретарем Посольства Держави Ізраїль в Україні Йоавом Бистрицьким.

Сторони домовилися про подальшу співпрацю правоохоронних органів обох країн за напрямком протидії кіберзагрозам в умовах війни. Основним вектором співробітництва буде обмін практиками та технологіями у сфері захисту інформації та інформаційної безпеки.

Представник ізраїльської сторони розповів, як їхня країна живе в умовах війни та які заходи потрібно вживати для належної організації роботи поліцейських. Задля забезпечення належного захисту громадян України від атак у кіберпросторі сторони співпрацюватимуть за напрямком навчання громадян кібергігієні.

Департамент кіберполіції Національної поліції України