Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

Кіберполіція Сумщини презентувала онлайн-гру для дітей «Чемпіони кібербезпеки»

Просвітницько-профілактична гра у форматі вікторини допоможе дітям випрацювати навички безпечної поведінки в інтернеті. Розробили застосунок кіберполіцейські спільно з громадськими та урядовими організаціями регіону. 

Користувачі навчатимуться, як розпізнати шахрайство, як діяти у разі кібербулінгу або сексуальних злочинів у мережі, як попередити витік конфіденційних даних тощо. 

Відповідаючи на питання у форматі вікторини, користувачі покращують знання з цифрової безпеки та підвищують власний рівень кібергігієни. 

Застосунок може бути корисним і для дорослої аудиторії.

Гра безкоштовна, завантажити її можна за посиланням: https://bit.ly/3Rmw2V7  

У реалізації проєкту також брали участі представники громадської організації «Ліга сучасних жінок», Сумська обласна державна адміністрація, Сумський обласний Центр соціальних служб, Сумський державний педагогічний університет ім. А. С. Макаренка в рамках ініціативи «Обізнані і захищені».

Департамент кіберполіції
Національної поліції України