Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

Кіберполіція візьме участь у Міжнародному форумі з кібербезпеки

Захід відбудеться 18 та 19 листопада 2021 року у Києві. Національну поліцію України представлятиме т.в.о. начальника Департаменту кіберполіції Сергій Кропива. 

Місія форуму – створення платформи для активного діалогу та взаємодії широкого кола національних та міжнародних експертів у сфері кібербезпеки. Також учасники обговорюватимуть питань ефективної взаємодії під час розслідування кіберправопорушень та обміну найкращими практиками у цій сфері.

Захід об’єднає понад 80 експертів з понад 20 країн світу. Кіберполіцію на форумі представить т.в.о. начальника Департаменту кіберполіції Сергій Кропива.

Міжнародний форум з кібербезпеки відбудеться за ініціативи Офісу Генерального прокурора. Місце проведення - інноваційний парк UNIT.City.

Більше інформації про захід можна знайти на сторінці заходу: https://ifcs.gp.gov.ua

Департамент кіберполіції Національної поліції України