Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

Кіберполіція взяла участь у конференції з питань кібергігієни та використання цифрових валют Blockchain & Bitcoin Conference

25 травня у Києві відбулась щорічна міжнародна конференція, присвячена перспективам розвитку блокчейн-технологій, можливостям використання криптовалюти, а також особливостям законодавчого регулювання віртуальних активів.

Участь у заході взяли українські та іноземні експерти у сфері блокчейну, аналітики ринку криптовалюти, юристи, економісти, представники компаній-розробників для обговорення майбутнього цифрової валюти в Україні. Від державних структур в обговоренні актуальних питань взяли представники Міністерства цифрової трансформації та народні депутати України.

Департамент кіберполіції на заході представив начальник оперативно-аналітичного відділу Євгеній Панченко.
Він розповів слухачам про важливість дотримання кібербезпеки, надав рекомендації для убезпечення від кіберзагроз та віртуальних викликів, а також відповів на питання аудиторії. Слухачами конференції стали понад 200 учасників.

 

Департамент кіберполіції Національної поліції України