Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

НАЦПОЛІЦІЯ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ПЕРШОМУ ГЛОБАЛЬНОМУ САМІТІ З КІБЕРБЕЗПЕКИ

Global Cybersecurity Summit 2017 (GCS2017) відбуватиметься 14 та 15 червня у Києві. Участь у ньому беруть понад 500 фахівців з кібербезпеки.

Під час заходу учасники обговорюватимуть найактуальніші теми з кібербезпеки: використання інноваційних технологій у цій галузі, передові практики, новітні досягнення та інновації систем захисту у різних сферах.

Представники Департаменту кіберполіції Національної поліції України на чолі із заступником начальника Департаменту Віталієм Чубаєвським також були запрошені до участі.

Під час конференції українські поліцейські матимуть змогу ознайомитись з передовим міжнародним досвідом та в подальшому використовувати нові можливості для забезпечення безпеки в українському кіберпросторі.

Крім того, практичну допомогу у діяльності саміту надають курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ, які навчаються за спеціалізацією "протидія кіберзлочинності".