Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

Поліція оголосила додаткову підозру чоловіку, який використовував свою 8-місячну доньку для створення порно

Дії 27-річного мешканця Житомирщини додатково кваліфіковано за ч. 3 ст. 153 КК України.

Таке рішення було прийнято після отримання результатів експертиз техніки, яку було вилучено за місцем проживання зловмисника. На комп’ютері та телефоні зловмисника виявлено велику кількість фото- та відео файлів, які підтверджують його насильницькі дії стосовно малолітньої доньки.    

Наразі чоловіку оголошено про підозру за ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 3 ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) КК України. Йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Слідство у справі триває.

Нагадаємо, у липні 2018 року кіберполіція затримала чоловіка, який використовував свою 8-місячну доньку для створення порно.