Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

Правоохоронці повідомили про підозру у посяганні на територіальну цілісність України та колабораційній діяльності Олегу Царьову

Екснардепу, котрий неодноразово висловлювався на підтримку дій окупантів і виправдовував збройну агресію рф, може загрожувати довічне позбавлення волі.

Документуванням протиправної діяльності займалися працівники Департаменту кіберполіції спільно з Головним слідчим управлінням СБУ та за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора України.

Народний депутат IV-VII скликань Верховної Ради України Олег Царьов неодноразово публікував у власному Telegram-каналі заклики до зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України. Ці заклики призвели до загибелі людей та інших тяжких наслідків, а також до підтримки рішень і дій держави-агресора, її збройних формувань та до співпраці з ними.

У березні 2022 року ексдепутат опублікував заклики до громадян України, співробітників силових структур та військовослужбовців скласти зброю, а також публічно закликав мера Кривого Рогу піти на співпрацю з окупантами.

Олегу Царьову оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) та ч. 1 ст. 111-1 (Колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Департамент кіберполіції Національної поліції України