Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

Правоохоронці повідомили про підозру військовослужбовцю, який у 2014 році перейшов на бік окупанта та воює проти України

Колишньому командиру корвету «Тернопіль» Максиму Ємельяненко загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення за державну зраду.

Співробітники Управління протидії кіберзлочинам в Одеській області опрацьовували інтернет-джерела, зокрема встановили місцеперебування та служби зрадника, і зібрали доказову базу спільно зі слідчими ДБР.

У 2014 році під час анексії Криму росією капітан ІІІ рангу Максим Ємельяненко єдиний із екіпажу присягнув на вірність окупанту. Нині зрадник воює проти України у складі збройних сил рф на сторожовому кораблі «Ладний» на посаді помічника командира.

Фігуранту заочно повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 111 (Державна зрада) Кримінального кодексу України. Зраднику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Процесуальне керівництво здійснює Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Південного регіону.

 

Департамент кіберполіції Національної поліції України