Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

Психолог Нацполіції пройшла навчання в Ізраїльському центрі травми та стійкості NATAL

Навчання відбулося за ініціативи Першої Леді Олени Зеленської та завдяки її особливому партнерству з Першою Леді Ізраїлю Міхаль Герцог.

П’ятиденне навчання проходило  в рамках реалізації проєкту Національної програми з охорони психічного здоров'я та надання психологічної допомоги особам, які постраждали внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

У навчанні взяла участь головний психолог відділу психологічного забезпечення управління кадрового забезпечення Департаменту патрульної поліції Юлія Скребцова.

Поліцейська  ознайомились з ізраїльським досвідом лікування психологічних та психічних травм, формування психологічної стійкості та взаємної підтримки серед військовослужбовців та поліцейських. Крім того, психологиня  ознайомилася з провідними методами та техніками з надання психологічної підтримки та допомоги, як представникам сектору безпеки і оборони, так і різним категоріям громадян.

По закінченню навчання слухачі отримали відповідні сертифікати. В урочистій церемонії взяли участь дружина Президента України Олена Зеленська та дружина Президента Держави Ізраїль Міхаль Герцог, Надзвичайного, а також Повноваженого Посла України в Державі Ізраїлі Євгенія Володимировича Корнійчука.