Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

У Хмельницькому перед судом постане молодик, який через мережу інтернет збував дитячу порнографію

До суду вже скеровано обвинувальний акт за ч. 4 ст. 301, ч. 3 ст. 301-1 Кримінального кодексу України. За скоєне 21-річному хмельничанину може загрожувати до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у квітні цього року кіберполіцією спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області та фахівцями міграційної поліції за процесуального керівництва прокуратури було задокументовано злочинну діяльність хмельничанина, який займався розповсюдженням дитячої порнографії. 

Правоохоронці встановили, що молодик за встановлену плату збував через захищені месенджери відео порнографічного характеру, в яких фігурували діти.

За місцем проживання хмельничанина було проведено санкціонований обшук, в ході якого поліцейські вилучили комп’ютерну техніку, мобільні телефони, а також виявили докази причетності чоловіка до поширення порнографічної відеопродукції.

Наразі слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області вже закінчили досудове розслідування в рамках кримінального провадження. Обвинувальний акт скеровано до Хмельницького міськрайонного суду.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області