Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

У жовтні в Україні проходитиме Місяць кібербезпеки

За участю державних структур, бізнесу та громадянськості в Україні вже вчетверте відбудеться Місяць кібербезпеки. Заходи покликані поліпшити знання громадян про кібергігієну та сформувати культуру безпечної поведінки у віртуальному просторі.

Місяць кібербезпеки проводитиметься з 1 по 31 жовтня 2021 року в рамках європейського Місяця безпеки. Цьогоріч у вищих навчальних закладах відбудеться День кібербезпеки, а також будуть проведені круглі столи, регіональні курси та семінари для бізнесу, відбудеться Восьмий PKI Форум 2021, загальнонаціональний конкурс з кібербезпеки для студентів учнівської молоді «КіберНіндзя», всеукраїнське змагання з кіберспорту «Кібергерой», презентація та вебінар з кіберпсихології. 

Окрім цього, представники Департаменту кіберполіції поділяться знаннями та візьмуть участь у IV міжнародному форумі «Кібербезпека. Захистимо бізнес - захистимо державу», круглім столі «Інноваційні системи охорони периметра об’єктів критичної інфраструктури України: пріоритетні підходи та рішення» та у заході для батьків «Загрози дітям в Інтернеті - як їм протидіяти».

Заходи відбудуться за ініціативи Торгово-промислової палати України.

Департамент кіберполіції Національної поліції України