Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

В Одесі поліцейські викрили 32-річного фітнес-тренера у незаконному продажі сильнодіючих лікарських засобів

Правопорушнику оголосили підозру за частинами 3 та 4 статті 321 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Встановлено, що інструктор з фітнесу  одного з місцевих спортивних клубів реалізовував через власноруч створений сайт препарати, до складу яких входить метандієнон та нандролон, обіг яких можливий лише за наявності спеціального дозволу.

Викрили зловмисника співробітники Управління протидії кіберзлочинам в Одеській області ДКП НПУ спільно з працівниками відділу поліції №2 Одеського районного управління поліції № 1.

В ході санкціонованого обшуку за місцем мешкання чоловіка правоохоронці вилучили велику кількість заборонених препаратів, банківські картки, на які надходили кошти від їх продажу, засоби зв’язку з покупцями, гроші, отримані злочинним шляхом, та інші речові докази.

За результатами досудового розслідування фігуранту повідомили про підозру у зберіганні з метою збуту та збуті сильнодіючих лікарських засобів в особливо великих розмірах, вчинених повторно. За такий злочин йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Відділ комунікації поліції Одеської області

(за матеріалом Управління протидії кіберзлочинам

в Одеській області ДКП НПУ)