Вітаємо на офіційному сайті

Кіберполіції України

До завдань кіберполіції входять:

  • Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів

В Україні стартує Місяць кібербезпеки

З 1 по 31 жовтня 2020 року в Україні відбудеться Місяць кібербезпеки. Заходи покликані сформувати нову культуру поведінки суспільства у кіберпросторі.

В рамках європейського Місяця безпеки в Україні вже втретє відбудуться заходи для поліпшення знань про кібергігієну та безпечне поводження в  кіберпросторі.

Представники Департаменту кіберполіції візьмуть участь у ІІІ Міжнародному форумі "Кібербезпека – захистимо бізнес, захистимо державу" та у круглому столі «Практика реагування правоохоронних органів та Судів на кіберзлочини – рекомендації для бізнесу». 

Загалом, протягом жовтня планується проведення 3 форумів, 2 міжнародних науково-практичних конференцій, 2 круглих столів, також плануються онлайн-уроки для учнів та студентів, тренінги та навчальні семінари для представників бізнесу і держустанов. 

Крім того, додатково фахівці кіберполіції упродовж року братимуть участь у Семінарах на теми захисту бізнесу в Кіберпросторі.

Заходи відбудуться за ініціативи Торгово-промислової палати України.

Департамент кіберполіції
Національної поліції України